توضیحات
ایزوگام خودچسب یک عایق رطوبتی پیش ساخته بر پایه قیر است که قابلیت نصب سرد بدون نیاز به گاز و مشعل را دارد. این عایق با وجود وزن و ضخامت کمتر، دارای مقاومت کششی و استحکام بسیار بالا بوده و انعطاف پذیری بسیار خوبی در سرمای شدید دارد.
ایزوگام خودچسب در اداره ثبت اختراعات و مالکیت صنعتی به شماره 57130 ثبت گردیده و برای اولین بار در کشور توسط شرکت ایزوگام شرق تولید شده است.
مزایا:
نصب آسان و سریع: میانگین سرعت نصب ایزوگام معمولی برای یک نصاب ماهر 100 متر در روز است که این مقدار برای عایق خودچسب بیش از 3 برابر میباشد.
عدم نیاز به حرارت و شعله و حذف خطر انفجار و آتشسوزی: نصب ایزوگام معمولی با شعله گاز مایع و یا قیرگونی و آسفالت با قیر مذاب تا کنون بارها موجب آتشسوزی و انفجار و ایجاد خسارتهای بسیار شده است. همچنین در برخی مکانها به علت وجود مواد قابل اشتعال امکان عایقکاری گرم وجود ندارد. عایق رطوبتی خودچسب خطر آتش سوزی را از بین میبرد.
وزن سبک و آسانی حمل و جابجایی: وزن هر متر مربع ایزوگام خودچسب به نسبت ایزوگام معمولی 50 درصد کاهش یافته و این کاهش وزن باعث کاهش هزینههای حمل و جابجایی و سهولت انتقال به بام ساختمانها و همچنین نصب روی دیوارها میگردد.
انعطافپذیری زیاد در سرما: عایق خودچسب انعطاف پذیری بسیار خوبی در سرمای شدید داشته و در دمای 25- سانتیگراد ترک نمیخورد و انعطاف پذیری خود را حفظ میکند.
امکان ترمیم آسان و سریع: در صورتیکه یک لایه ایزوگام معمولی به هر دلیلی آسیب ببیند برای ترمیم آن به نصاب ماهر و ابزار کار از قبیل گاز، مشعل و... نیاز است اما در صورت آسیب دیدگی عایق خودچسب، هر شخصی براحتی و سهولت میتواند آنرا ترمیم کند.
مقرون به صرفه بودن: سایر عایقهایی که بعنوان عایق رطوبتی سرد شناخته شدهاند به مراتب گران تر بوده و با توجه هزینه های بالای اینگونه عایق ها در حال حاضر مقرون به صرفه ترین و قابل اطمینان ترین عایق رطوبتی سرد، ایزوگام خودچسب می باشد..
اصلاح الگوی مصرف: صرفه جویی بیش از 60 درصدی در مصرف قیر (نسبت به ایزوگام معمولی) که یک ماده اولیه ارزشمند و سرمایه ملی است که در حال حاضر بطور بیرویه مصرف میشود و اخیرا دولت اقداماتی را در جهت کنترل مصرف این فرآورده آغاز کرده است.
استحکام و ماندگاری: در ترکیب ایزوگام خودچسب از یک لایه نگهدارنده فشرده به منظور افزایش استحکام در عین کاهش ضخامت استفاده شده و یک کامپاند پلیمری بر پایه قیر به منظور اصلاح رفتار حرارتی، افزایش خاصیت الاستیکی و درصد افزایش طول نسبی و همچنین بهبود عمر مفید و ماندگاری عایق بکار رفته است.
کاربردها:
عایق رطوبتی خودچسب در موارد زیر قابل استفاده است:
1- ساختمانهای نوساز و قدیمی: این عایق جهت عایقکاری رطوبتی ساختمانهای نوساز و یا ساختمانهای قدیمی که قبلا به روشهای دیگر عایق شده قابل استفاده است. این عایق را میتوان بر روی عایقهای قبلی ساختمان که اثربخشی خود را از دست دادهاند، درصورتیکه از سطح جدا نشده باشند، نصب کرد.
2- سقفهای شیبدار و مسطح: شیب سطح در عملکرد این عایق تاثیری ندارد. اهمیت این موضوع از آنجاست که بسیاری از عایقهای موجود در شیبهای کم به علت مجاورت بیشتر با آب و رطوبت خیلی زود تخریب میشوند.
3- شیروانی، ایرانیت و سایر سطوح موجدار: نصب ایزوگام معمولی بر روی بامهای شیروانی بسیار دشوار است و مشکلاتی نظیر عدم چسبیدن کامل به سطح به علت ناهموار بودن سطح فلزی شیروانی و همچنین احتمال آتش سوزی اسکلت چوبی سقفهای شیروانی در هنگام نصب ایزوگام معمولی و یا قیرگونی وجود دارد. عایق رطوبتی خودچسب به علت چسبندگی بسیار مناسب به سطوح فلزی و همچنین انعطافپذیری زیاد بطور کامل به سطح شیروانی میچسبد و عایق بسیار مناسبی برای این نوع بام ها به شمار میرود.
4- دیوارها: عایق کاری رطوبتی دیوارها همواره مشکلی برای معماران بوده است. چرا که عایقهای خمیری (مانند ماستیک قیری یا عایقهای سفید آکرلیک) در هنگام نصب همیشه با یک استاندارد و بصورت یکنواخت نصب نمیشوند و قابل اطمینان نیستند و عایقهای لایهای مثل ایزوگام معمولی وزن زیادی داشته و نگهداری آنها در ارتفاع برای نصب روی دیوار به همراه سیلندر گاز و مشعل برای حرارت دادن بسیار مشکل و خطرناک است. ایزوگام خودچسب بهترین راهکار برای عایقکاری سطح دیوارهاست.
5- پی ساختمان: عایق رطوبتی خودچسب براحتی و با سرعت زیاد بر روی پی ساختمانها نصب شده و پس از ساخته شدن قسمتهای فوقانی ساختمان به علت انعطافپذیری و الاستیسیته زیاد تحت تاثیر فشار ساختمان، عایق آسیب نمیبیند.
6- پارکینگ: عایقی که در کف پارکینگ ساختمانها استفاده میشود باید مقاومت تنشی بسیار زیادی داشته باشد تا تحت تاثیر نیروی وارده از عبور و مرور خودرو ها، فرسوده و تخریب نشود. عایق رطوبتی خودچسب قابلیت مقاومت تنشی مناسبی در اینگونه موارد دارد.
7- سرویسهای بهداشتی: عایقکاری این بخش از ساختمانها از آن جهت مهم است که هر گونه نفوذ رطوبت از سرویسهای بهداشتی منجر به ایجاد خسارت در طبقات زیرین میشود. ایزوگام خودچسب به لحاظ ساختار مستحکم، عایق قابل اطمینانی برای این بخش از ساختمانهاست.
8- مکانهای دارای خطر آتشسوزی مثل انبارهای مواد آتشزا و منفجره: انبارهای مواد شیمیایی آتش زا، پمپهای بنزین و ساختمانهای مجاور آنها، سوله های نظامی و انبارهای مهمات، انبارهای نگهداری چوب، کاغذ و پارچه، ساختمانهایی که از چوب در سقف آنها استفاده شده است و غیره تماماً اماکنی هستند که هر گونه استفاده از عایقهای گرم در آنها خطرناک و غیر ممکن است. عایق رطوبتی خود چسب یک عایق بسیار کم هزینه و مقرون به صرفه و در عین حال کارآمد برای حل این مشکل است.
9- بدنه خودروها: بخشهایی از بدنه خوروها از داخل عایق کاری میشود. این عایق که هم اکنون با فرمولاسیون و مواد خارجی تولید میشود و ضمن گرانقیمت بودن براحتی در دسترس نیست را میتوان با ایزوگام خودچسب جایگزین کرد.
10- لوله های انتقال گاز و آب و مخازن آب: در حال حاضر عایقهای پیش ساخته لوله های انتقال گاز و آب بصورت کاملا وارداتی مصرف میشوند. ایزوگام خودچسب را میتوان با عرضهای مختلف برای عایقکاری لوله ها تولید نمود که در مقایسه با عایقهای موجود از کیفیت بسیار بهتری برخوردار است و به سهولت نصب میشود و عملیات لوله گذاری را تسریع مینماید. همچنین این عایق چسبندگی بهتری به لولههای فلزی دارد و طول عمر بیشتری نسبت به عایقهای خارجی موجود در بازار دارد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر با 09153164458 (آقای هوشیار) تماس بگیرید.